Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2011 21:52 - ПОСЕТИТЕЛИ ОТ ДЪЛБОКИЯ КОСМОС
Автор: demonwind Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8267 Коментари: 16 Гласове:
43



Поредица от сензационни изображения, предадени от кръжащи в околоземна орбита сателити, свидетелстват за повишена активност на неидентифицирани летящи обекти в близкото космическо пространство. Макар и старателно прикривани и омаловажавани от официалните институции, документираните срещи изправят пред нас зловеща енигма. Дали всъщност нашият свят не е контролиран и дори манипулиран от представители на чуждопланетни раси?

От привилегированата позиция на своята геосинхронна орбита, преминаваща на шеметните 40 000 километра над земната повърхност, флотилия суперсекретни военни спътници DSP (Defence Support Program) на американския Департамент по отбраната следи всички стартове на вражески ракети и експлозии на ядрено оръжие. Получаваната от свръхчувствителните инфрачервени сензори и оптически прибори информация за ранно предупреждение се приема в реално време от контролния център на NORAD (Североамериканска служба за аерокосмическа защита), разположен в недрата на планината Шайен, щата Колорадо. От 1993 г. под натиска на научен екип от Аризонския университет, военното ведомство решава да разсекрети част от събраните от сателитите данни, свързани с безценни за геофизици и астрономи наблюдения на изригващи вулкани, нефтени кладенци, топлинни течения в океана и нахлуващи в земната атмосфера метеорити. Оказва се, че в периода 1975-1992 г. спътниците DSP са засекли 136 експлозии от порядъка на секунди в горните слоеве на атмосферата, някои с еквивалента на ядрените взривове от 1945 г. над Хирошима и Нагасаки, приписвани на метеорити и малки астероиди с диаметър до 50 м. Един от най-зрелищните взривове с неустановен произход разтърсва с мощността на 5000 тона експлозиви утринното небе над Индонезия на 15 април 1988 г. Две години и половина по-късно, в разгара на антииракската операция “Пустинен щит”, е регистрирана малко по-слаба детонация над необитаеми райони на Пасифика. Перфектният софтуер на системата DSP успява да го разграничи от военна атака, като в същия период идентифицира всички 70 старта на изстреляните от Багдад ракети “Скъд”, отличаващи се с изключително ниско топлинно излъчване.

Бившият специален агент от военната Секция за криминални изследвания Джо Стефюла се добира до секретен документ от програмата DSP за инцидент в открития космос, който би могъл да се окаже липсващото звено в аргументацията на търсещите безспорни появи на извънземен разум. Според извлечение от информационния бюлетин с дата 4 май 1984 г. в 14,00 часа по Гринуич инфрачервените сензори на един от сателитите засичат бързодвижещо се светлинно кълбо с кодово наименование “Fast Walker”. В продължение на 9 минути НЛО профучава на разстояние до три километра от платформата на спътника, извършва рязко завъртане в обратна посока и стремително поема отново към дълбокия космос с грандиозната скорост от над 40 000 км/ч. Обектът мигновено е разграничен от изстреляна от наземен силоз междуконтинентална балистична ракета, кометно ядро или метеорит, доколкото вражеските ракети поддържат курс към наземни цели или мишени в космоса, а скалните късове не могат да извършват сложни маневри. Според Стефюла събитието е инициирало съставянето на безпрецедентен вътрешен доклад с обем от 300 страници, нито една част от който не е обнародвана.

Стефюла е убеден, че случаят не е изолиран. В потвърждение през юни 1995 г. уфологът д-р Стивън Гриър разкрива изтекла от файловете на NORAD информация, че спътниците DSP всяка година засичат средно 500 “fastwalkers”, нахлуващи в земната атмосфера от дълбокия космос. В търсене на неопровержимата истина НЛО-изследователят Дон Екер се запознава с изнесен от авиоинженерите Лий Грахам и Рон Регер доклад, според който същият тип сателити редовно регистрират 2-3 пъти на месец мистериозни тела, маневриращи в околностите на Земята. Носителят на наградата “Пулицър” журналист Хауърд Блум също проучва проблема и уверява, че в обхвата на радарите на NORAD многократно са попадали извънатмосферни НЛО.

Уникални изображения на прелитащи край Земята гигантски НЛО са получени и от спътниците GOES за мониторинг на околната среда, изведени от американското Национално управление на атмосферата и океаните NOAA в геостационарна орбита на височина 35 000 километра над Западното полукълбо. Връзката с GOES се осъществява чрез Центъра за космически полети на НАСА “Годард” в Мериленд. Неотдавна чилийският “кибер-уфолог” Луис Санчес Пери помества в Интернет отчет за странно изображение, направено от спътника GOES-8 на 17 юли 1992 г. Инфрачервената фотография е запечатала огромен дисковиден обект в космоса над Тихия океан западно от крайбрежието на Чили. Експертът от картографската фирма в Сантяго, предоставил снимката, заявил, че “дискът” имал диаметър от 240 мили (386 км). Други сензационни снимки са получени от уфолога Филип Имброньо в специално оборудвана с мощна електронна система, компютри и параболична антена лаборатория в колежа “Уиндуорд” в Уайт Плейнс, щата Ню Мексико. На 14 март 1995 г. GOES-8 заснема дисковиден обект над Южния Пасифик, а на 8 юни - над северните части на Тихи океан. Според Имброньо НЛО с мощно топлинно излъчване и размери 120-150 метра се движели бавно на разстояние 16-19 километра от камерите на спътника в космическото пространство. Изследователят Антонио Хунеус коментира още странни инфрачервени снимки, направени от GOES-8 на 7 април 1996 г., запечатали загадъчен “диск”, кръжащ над източното крайбрежие на Бразилия. Снимката е получена от метеорологичния център на летището Сиера-Морено в Антофагаста (Чили). На свой ред уфологът Имброньо се добрал и до други сензационни кадри на гигантски аномален обект, предоставени му от анонимен служител в NOAA от Колорадо и заснети от GOES-9 в края на юни или началото на юли 1996 г., докато сателитът се намирал над Калифорния. Нова последователност снимки от GOES-8 постъпва в компютрите на Имброньо на 24 септември 1996 г. Изображение, заснето в 12,01 часа източно време, показва долната част на Южна Америка и Атлантическия океан и на него се различава изключително горещ дисковиден обект. Шестнадесет минути по-късно бавнодвижещият се обект все още е в кадър, а в 12,25 той е едва различим в оптическия диапазон, но се е превърнал в източник на мощно инфрачервено излъчване. Имброньо контактувал по електронната поща и лично разговарял с учени от NOAA, един от които се опитал да дефинира твърде неубедително монументалния космически “крайцер” като “лунна сянка”, въпреки, че мъртвата и студена Луна не е източник на инфрачервено лъчение и има съвсем различни координати и параметри на движение в пространството. Други специалисти изразили гоямо учудване, а повечето направо отказали коментар.

На 21 ноември 1999 г. спътник GOES на NОАА изпраща снимка на НЛО, намиращ се на около 100 мили (около 160 км) над планетата близо до крайбрежието на щата Вашингтон. Експертът Ръсел Кирхер увеличава полученото изображение от дисплея и забелязва пара или газ, отделяни от загадъчния обект, по-късно дефиниран като огромен кораб-майка. Космическата агенция отново дефинира обезпокояващият “разузнавач” от други светове като “лунна сянка” и досега се въздържа да проучи обстойно набъбващото досие от аномални прояви пред прага на нашия космически дом.

Работилият за разузнавателната служба на НАТО SHAPE майор Робърт Дийн разкрива зашеметяващото съдържание на конфиденциален доклад от 1964 г., съгласно който “fastwalkers” са извънземни космически кораби на 4 основни раси с видимо миролюбиви намерения, изучаващи Земята от много дълго време. Дийн е контактувал с правителствени служители, които са убедени, че земните правителства общуват със стотици представители на цивилизации от други звездни системи и успоредни време-пространствени измерения. Той отбелязва, че преди десетилетие НАСА създава научен комитет по проблемите на извънземния разум. Неговите изследвания са довели до заключението, че във Вселената има най-малко 10 милиарда планети, обитавани от интелигентни същества.

Автор: Мирослав Минчев, http://www.secretsbg.com/


Тагове:   космос,   посетители,


Гласувай:
43



1. анонимен - За дълбоко уважение са хора като ...
07.01.2011 11:33
За дълбоко уважение са хора като вас, извисени далеч над земното ни тъподневие и търсещи светлината на далечни загадъчни и умни светове. Възхищавам ви се най-искрено и ви благадаря за споделянето на такава любопитна информация. Само между другото, бих помолил да смените черно-бялото напражение в блога ви. Белият текст на черното поле затруднява четенето и отнема половината от цялото достойнство на така грижливо поднесената от вас информация. Благодаря ви. Бъдете жив и здрав.
цитирай
2. ferdi - Поздрави :)
07.01.2011 11:46
Чудесна информация! Надявам се, че вече почти не са останали хора, които да си мислят, че това са някакви измислици или нечие бурно въображение :)
цитирай
3. анонимен - Посетители от дълбокия космос
07.01.2011 14:46
С какви глупости се занимавате,а гледам има хора които ви вярват!!!Вярно е че всеки трети е луд!
цитирай
4. анонимен - :)
07.01.2011 15:23
Мирослав Минчев и demonwind, са медиумите между извънземните и блогпространството. Те са и медиатори, запазващи крехкият мир на земята.
Хвала!:D
цитирай
5. demonwind - Мммм,
07.01.2011 20:18
налазили са и анонимните чалгари... Е, простено им е - от евтина шльокавица и чалга се затъпява достатъчно до ниво примат... А приматите не са медиуми определено...
цитирай
6. анонимен - Страхотен научен аргумент!
07.01.2011 21:48
Направо извънземен!
Кога вятърът те издуха от Земен, кога започна да разбираш от примати!?
Ейййй, корелацията на природата!?
Мамалия с мамалигар...
цитирай
7. demonwind - Земен ли казваш брато?
07.01.2011 21:55
Разбирам повече от теб, смешнико недоносен. Когато видиш повече от носа си, тогава парадирай, а дотогава си плащай борчовете като поп и си пий гроздовата-менте в панелката в Ляолин. Аз ще пия едно 24 годишно за твое здраве, гащнико...
цитирай
8. анонимен - Ама разбираш,
07.01.2011 22:04
няма начин, хеее..
Не да копипействаш, само да прочетеш подобна глупост, е повече от достатъчно, да ти измерим шапката.
Здраво е нахлупена на малкото нещо и никакъв wind, не може да я издуха.
Пия си пърцуцата и ти се кефя!
Наздраве!
цитирай
9. demonwind - Копипействам,
07.01.2011 22:09
защото много от нещата са верни, ти можеш да го смяташ за глупост, други не. Впрочем, според едни могъщи хорица 95 процента от населението е стадо, та явно ти си един от кочовете... Простено ти е, наздраве! Когато дойдем на власт ще се погрижим и за тези като теб, малко да загладите косъма, че само ви стрижат от 20 години...
цитирай
10. анонимен - Ъхъ,
07.01.2011 22:20
Стадото е късогледо даже. Де може да сравняваме с такива Хъбъли.
Чакаме да дойдете на власт, да ни надебелее опашката, щото това е мярата за баш коч.
Засега се задоволяваме само с бретон, щото сме стригани. Но бретонът не е на опашката, по презумпция, а другаде.
Имаш ли място за бретон?
цитирай
11. demonwind - Доста повече,
07.01.2011 23:00
от колкото ти, като съдя по коментарите ти. Добре е, че чакате - търпението е майка на успеха. Ако не за вас, то поне за тези след вас...
цитирай
12. анонимен - Това голямо място,
08.01.2011 00:03
пубис ли е или задник?
Не мога да определя от постингът.
Има да чакаме, хе...
цитирай
13. demonwind - Кажи го задник -
08.01.2011 00:10
за теб май е все едно. А доста има да чакате - някои повече, други по-малко, зависи кой кога се събуди...
цитирай
14. apostapostoloff - Не се ебавайте с
09.11.2011 04:52
демонуинд, щото той е цар!
цитирай
15. estirbg - НЛО пак ще повторя и тук,
09.11.2011 19:20
представлява жандармерията на Луцифер и никакви други чисти от грях небесни цивилизации нямат и не могат да имат контакт с нас. На сатана така му най-изнася да се представя като "извънземен", за да осъществи коварните си планове за гибел на човечеството. Ще дойде на земята с НЛО и ще се представи като Исус. Внимавайте! Това скоро ще се случи - четете Библията и най-вече Откровение на Йоана
цитирай
16. demonwind - 14. apostapostoloff
09.11.2011 21:19
Бъркаш, Апостолов! Ти си царя. Царя на ненормалниците. Дочух, че си бил личен приятел с Крещящия Лорд Съч - основател на Партията на налудничавите чудовища в Англия, лека му пръст! Да ти е идвало наум да премахнеш месеците януари и февруари от календара, за да се съкрати студеното зимно време? Ами да развъждаш риба в езеро от вино, за да бъде хващана в маринован вид? Признай си, Апостолов, контингент на специализираните заведения си! :))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demonwind
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1838090
Постинги: 509
Коментари: 2431
Гласове: 2818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930