Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2015 12:08 - Ало, ДАНС, спите ли???
Автор: demonwind Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3037 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 От няколко дена в ефира се върти "възхвалата" на Националната лотария, където, видиш ли, двама братя индобългари от пълното с такъв етнос село Микрево, взели че пуснали едни и същи числа и ударили големия джакпот от националната лотария. Питам се аз, колко време хората ще търпят да ги правят на маймуни с тези т.нар. лотарии и джакпоти - първо се паднаха два тиража едни и същи числа (вероятност по-малка от тази утре учените да открият извънземен живот на поне три планети, барабар с мистичната Фаетон зад Слънцето), после някакви келеши "хакнаха" системата, имаше случай дето никой не си взе огромната печалба, сега вече тотото на Божков взе да раздава милиони на някакви изклесяци с лошо сценично поведение - да бяха поне хванали някой от другия край на България, по да върже дикиш. И на всичко това негативите обира Захари Бахаров, който е там просто за да си докара прилични доходи - ако не е той, ще е друг. Така, както и Ники Кънчев лапаше от Стани богат и обираше негативите за това. 
Публична тайна е, че Божков пари взема, но не дава. Мой приятел спечели лека кола от Лотарията. Даже го гледах по телевизията. Като му се обадих да му честитя колата, ме покани да се напием с парите от нея - още след края на снимките двама яки момци в безупречни костюми му направили "предложение, на което не може да откаже", а именно - дават му 10 бона и забравя за колата. Иначе - още на първата седмица колата изчезва, а завалията не прибира и стотинка от застрахователите, защото колата има само... гражданска отговорност, а каското й струва... 2000 лева на година, като в този случай (?!) трябвало да се плати наведнъж (по принцип може и на 4 равни вноски). А приятелчето нямаше пари свещ в църквата да запали, та взел десетте бона и забравил за лъскавата колица - и без това няма пари за гориво да я кара.
Още помня как един "печеливш" от Еврофутбол го бяха докарали пред пункта обезобразен от бой и извращения - момчето доколкото знам сега е инвалид първа група с придружител, със 120 лева пенсия от държавата. Прегрешението му беше, че си е позволил да заложи 20 лева на пет мача - суперизненади от европейските турнири, които взели, че излезнали и трябвало да му се изплатят 500 000 лева (преди 10 години). Въпреки, че жената от букмейкърската къща го предупредила да не ходи да си търси печалбата, пича взел, че отишъл. Всичко било наред уж, но на излизане бил вкаран "учтиво" в някаква кола, след което следите му се губят за около седмица. Когато се появил отново, бил намерен в канавка до някакъв първокласен път, целия потрошен и обезобразен. Не стига, че не взел нито стотинка, но го накарали и да попдише някаква запис на заповед, та докато техните се усетят, останали и без един имот в някакво село, а апартамента им в София дълго време беше запориран.
Чудя се къде ли спи ДАНС при такива явни шменти-капели, докога ще се изпират милиони под носа на държавата и някакви си "щастливци" ще печелят... телевизионна слава? Помни ли някой онзи възрастен човек, дето пак беше "спечелил" суперджакпот, а после взе че се спомина "от радост"? Може би не - това беше написано в едно малко каренце на столичен всекидневник, далеч от най-горещите новини. Човекът починал, а дъщеря му, който била в Испания, не могла да си прибере джакпота, защото... никой не й бил казал. Да, ама не - казали са й, ама да не го търси, че иначе щяла да смени дома, в който миела задника на някакъв испански пенсионер срещу жълти стотинки, със затвор, а невръстното й детенце в България, дето го гледали родителите на бившия й мъж, щяло да отиде в интернат...
Не знам дали има хора да се връзват на подобни фарсове, ама на мен ми дойде много. 
Е, и аз съм печелил веднъж суперджакпот, от Еврофутбол. Само че за зла участ, точно тоя суперджакпот от около 75 000 лева го бяха спечелили още къмто 500 човека (?!?), та може сами да изчислите каква ми беше печалбата. Поне си платих тока и водата, че щяха да ги спрат...



Гласувай:
8



1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
30.03.2015 12:33

Затова прогнозите се разхвърлят на различни фишове – така не могат да разберат, ако спечелиш голяма сума, т.е. няма да те посетят дебеловрати.

Едно е да занесеш фиш с 10 000лв печалба, съвсем друго - да имаш 10 фиша с по 1 000лв.

Освен това печалби над 2 000 се изплащат в централата на Еврофутбол, докато под 2 000 можеш да ги вземеш от всеки пункт. Чиста работа!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demonwind
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1837846
Постинги: 509
Коментари: 2431
Гласове: 2818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930