Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2014 17:11 - Извънредно положение!
Автор: demonwind Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3511 Коментари: 5 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Скъпи приятели, колеги и всички вие, които четете тези редове,

С дълбоко безпокойство искам да се обърна към Вас със съобщението, че


ДНЕС В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ВЪВЕДЕНО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!

Знам, че някои от Вас ще се питат как е възможно такова нещо. Все пак трябва да гледаме реалността в очите.

Днес, скъпи приятели, в България се случи нещо, което разтърси из основи цялата нация и доведе до това безпрецедентно решение.

Днес в къщата на ВИП Брадър пияницата и селски глупак на име Тачо, съпруг на нещото, наречено Мис България незнам си коя година, зашлеви звучен шамар на разпоретината, с която е мачкал чаршафите в отсъствието на благоверната си.

Историята се е разиграла пред очите на известен български лорд на всички обратни плужеци, както и на всички останали ВИП-ове, или поне тези, които ги имат за такива (за сведение например треторазредните румънски певци са известни дори в Англия, за разлика от нашите новоизлюпени "звезди", които от Мало Конаре нататък не са им чували и името).

Продуцентите веднага са сезирали всички съответни органи, които са въвели извънредното положение в страната ни.

От "кухнята" на силовите ведомства, от които зависи прилагането на тази крайна мярка, получих информация, че извънредното положение ще включва следните крути мерки, които ще се прилагат без изключение и без разделение на пол, раса, възраст и релгиозна принадлежност:

1. От 0,00 часа на 30 септември 2014 г. на всички публични места в Република България се забранява слушането на циганско-турски ритми, наречени попфолк или просто чалга.

2. Употребата на алкохол от примитиви, в комбинация със слушането на чалга, се криминализира и наказва с обществено полезен труд (чистене на обществени нужници) и 10 кюскии на голо. Питекантропите, слушащи такава музика, ще бъдат вписвани в специален регистър, който ще ограничава достъпа им до редица свободи, включително и правото на глас.

3. Понятието ВИП се приравнява към ордена "Стара Планина" и се присъжда на хора с особен принос в културата, политиката (май такива нема), спорта и др.

4. Предавания като ВИП Брадър, БИГ Брадър и др. т.нар. "риалити" формати ще се излъчват пряко от полето, където ще бъдат събирани да копат по три месеца рапъри, чалгари, пишмап политици и др. изклесяци на обществото. Продукцията от земята ще е в ползу роду, а в замяна гореизброените ще получат поне частично признание и късче слава от изтормозения български народ.

5. Насърчава се (без да се стимулира по някакъв начин) слушането на всякаква друга музика, различна от описаната в точка 1, като акцент ще се поставя върху рок, хеви метъл с всичките му производни.

6. Отнема се правото на педерастите да парадират със сексуалността си. Остава правото им на свободен избор на сексуални предпочитания. Всяко нарушение на това правило ще води до тежък физически труд за съответните лица за срок не по-малък от 1 година, без съд, присъда и право на обжалване.

Правителството обмисля допълнителни мерки, които ще бъдат оповестени по-късно, ако бъдат приети.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Какво ще кажете, а? Поне шегите са безплатни. Сега слизам обратно на земята. Довечера в 20,00 ч. българско време ще бъде еманацията на простотията и имбецилщината на шепа подчовеци, излъчвани в ефир от една "национална" телевизия... Че всъщност то си е за пореден път... Само се чудя дотам ли изпаднаха стойностни хора като Въргала, Данчето Христова, Камелия Воче, да участват в тая пародия и да бъде омаскарено името им... Боже, Майко България, Боже... Пази поне децата ни, защото в тях ни е надеждата!

И не давай на зомбите да увредят съзнанието им, поне не на всички!

Дано младите най-после се отърват от покварата на чалгата и опростачването, което вече тече 25 години в красивата ни Родина и да помнят своите корени и прадеди, които са давали кръвта си за това малко райско парче земя!






Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. valsodar - Голяма трагедия - няма що.
30.09.2014 10:59
На мястото на сценаристите, бих раздал огнестрелно оръжие на участниците.
цитирай
2. demonwind - 1. valsodar
30.09.2014 11:04
По-добре с гумени куршуми - иначе ще се изпогърмят още след първото напиване ;)
цитирай
3. ferdi - :))
30.09.2014 11:41
Особено ми допаднаха крутите мерки на извънредното положение! С две ръце съм "за" :)) Пък за куршумите.. ако не са гумени поне скоро ще се отървем от всичкото "ВИП", защото елементарни задръжки дори не могат да покажат милите.. а ВИП върви с определено държание, което уви тук не съществува ( с едно-две изключения). Абе трагикомедия..
цитирай
4. demonwind - 3. ferdi
30.09.2014 13:07
Най-куриозното е, че истински ВИП-ове като Данчето Христова например заявяват най-отговорно, че такова понятие в България няма... ;)
цитирай
5. alexs - Едва ли има по-голяма простотия от ...
30.09.2014 15:02
Едва ли има по-голяма простотия от от БИГ ВИП и разни други брадъри нали народа трябва да изпростее че да се управлява лесно срещу неговия интерес..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demonwind
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1836880
Постинги: 509
Коментари: 2431
Гласове: 2818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930